Hjemreisen

Det var vemodig å forlate Korshavn. Et hus stod tomt. Vi skulle hatt et hus her, sa vi begeistret.

L1010496

Vi dro hjemover etter frokost. Vi skulle tilbringe nok en natt i Mandal, før vi seilte siste stykket hjem til Flekkerøy. Skipperen undret seg stadig over alle seilbåtene som gikk for motor. Skipperen er en seiler med stor S. Vi tok tre slag fra Lindesnes til Mandal.Vind fra nordøst, 5-7 m/s, sol og glede.

Mandal by night: Buen i blått, lysene i havna, en antatt psykisk syk mann utenfor gjerdet ovenfor gjestebrygga, stille kveld i cockpiten med bilderedigering og avislesning. Vi ville det skulle vare lenger.  Til neste år skulle seilferien vare i flere uker. Slik som det nydelige ekteparet (pensjonister) fra Danmark som skulle seile langs Vestlandet i 4- 5 uker. Til Ålesund skulle de. Til Molde, vil Skipperen.

IMG_0466 - Version 2 IMG_0653 - Version 2 IMG_0371 IMG_0605 - Version 2 IMG_0593 - Version 2 IMG_0570 IMG_6758

Hjemme ventet besøk på lørdagen. Åsa og Arne Hugo, begge forfattere og venner av Skipperen, kom på hyggelig feriebesøk. Fokkeslasken, som ikke kan titulere seg som forfatter, fikk ta på seg alpelua og forsøke å henge med i diskusjonene om poesi, forlag og siste nytt om den og den i bransjen. Det ble et hyggelig møte, og Arne Hugo hevdet, på sin klingende trønderdialekt (fra Støren) at «Du ska se du sit der om nån år og huske tebake på den ganga du starta forfatterkarriæra som blogger…eh.. unnskyld… elektronisk logger på http://www.selmaseiling.com.» Godt forsøk på inkludering.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s